HU
Magyar
HU
Magyar
GB
ENGLISH
PESTY PARTY I KONCERT ÉS SZÓRAKOZTATÁS!
CÉGES RENDEZVÉNYEK
Lorem ipsum

Tisztelt Rendezvényszervező! 

Dobja fel céges rendezvénye hangulatát a PESTY PARTY fergeteges zenei műsorával, mely minden korosztály számára tartalmas és minőségi szórakozást ígér. Egész estés háttér- vagy tánczenei szolgáltatás, sztárvendégek szervezése és műsorkísérete, tematikus showműsorok.

Fellépési csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy produkciónkat minden eseményre elérhetővé tegyük. Válassza ki az alábbiak közül az Ön igényeinek leginkább megfelelőt és találkozzunk a következő rendezvényén!

"CSAK A ZENE VAN" (Low cost ajánlat) "NEM JÖN ÁLOM A SZEMEMRE" (Economy ajánlat) "KI VISZ MAJD HAZA" (First Class ajánlat)
• 6 fős zenekar • 8 fős zenekar • 8 fős zenekar
• 1 fő crew • 2 fő crew • 2 fő crew
• 3x40 perces zenei műsor • 3x60 perces zenei műsor • 4x60 perces zenei műsor
• Zenekari hang- és fénytechnika • Zenekari hang- és fénytechnika • Zenekari hang- és fénytechnika

Ők már bennünket választottak: Wizz Air, Budapest Airport, Boston Consulting Group, DHL, Lidl, Dél-100 Kft., Piramis Építőház, UIIN, Hübner, FoxConn, PNH, Strabag, KITE, memoQ, Karzol-Trans, Euroform, Groupama, Schneider Electric, MKB Bank, Bravogroup, Auchan, Rekontir, Mentavill, Calivita, Takarékbank Zrt., Nitrogémművek Zrt., Aegon, Wilo Magyarország Kft., Unicentrál Kft., Coca-Cola, BASF, GE, Tetra-Pak, Colas Hungária, DRV, dm, SPAR, Microsoft, British American Tobacco, Haszon Magazin, Deloitte, A-Híd-Zrt., Roche, Syngenta, Volvo, CHS, Global Business Travel, DMC Microcosmos, Blaguss, IMS Budapest, Liberty, Mistral Music, Horizont Rendezvény Iroda, Show-Tár Iroda, Taskó Műsoriroda, Convention Budapest Kft., Nemzeti Koncertiroda, Progressive Bex...


Az együttest Londonból hozattátok, ugye?” – kérdezte több vendég a Pesty Party Showband pazar előadása hallatán. A zenekar természetesen Magyarországról jött, a 300 vendég viszont tizenkét különböző országból. „Fantasztikus”, „felejthetetlen”, „egyedülálló” – ezekkel és hasonló szuperlatívuszokkal illették a Kiscelli Múzeum templomtermében rendezett estet. A siker nem kis részben a zenekarnak volt köszönhető: „úgy éreztük magunkat, mint egy rock koncerten” – mondták -, azt hiszem, ennél nagyobb dicséret aligha kell. Mégegyszer, köszönjük! 

Stipsicz Károly - Haszon Magazin tulajdonos

A Pesty Party Showband nélkül bulit rendezni olyan, mint külföldre elindulni térkép és GPS nélkül: valahogy elboldogul az ember nélkülük, de ha ők is ott vannak, akkor teljes zenei biztonságban érezheti magát. Velük garantált a sikeres rendezvény!  Szívből ajánlom őket mindenkinek!

Papp Sándor - memoQ Event Marketing Manager

2000 óta foglalkozom rendezvényszervezéssel. Egy dolgot rögtön az elején megtanul az ember: csak és kizárólag olyan produkciókkal szabad dolgozni, akikre csukott szemmel rá mered bízni a rendezvényedet. 

Követik a koncepciót, rugalmasak, időben megjelennek, megfelelő öltözetben vannak és végtelenül profin zenélnek. Ilyen a Pesty Party Showband. Mindenkinek szívből ajánlom a csapatot. 

Varga Péter - Horizont Rendezvény Iroda tulajdonos​

Többször dolgoztunk már együtt a Pesty Party Showbanddel és megannyiszor felejthetetlen hangulatot varázsoltak partnereink legnagyobb megelégedésére. Nemcsak hogy szakmailag kitűnő zenészek és előadók, de könnyű velük együtt dolgozni, alkalmazkodóak, igyekszenek minden egyedi kérésnek eleget tenni. Velük könnyű megtalálni a közös hangot. Szivesen ajánljuk őket megrendelőinknek. 

IMS Budapest