HU
Magyar
HU
Magyar
GB
EN
Weboldal alcíme
Példa cím
Kattints a módosításhoz

Szenvedélyesen szeretjük az esküvőket, főként azokat, ahol olyan magasak az elvárások, hogy a 100%-os teljesítmény már nem elég! Ám önmagunk méltatása helyett, beszéljenek inkább rólunk azok a párok és esküvőszervezők, akik már túl vannak a saját álomesküvőjükön vagy számtalan magyar és nemzetközi prémium kategóriás esküvőt szerveztek már, többek között a mi közreműködésünkkel. Nagyon szívesen segítünk nektek is felejthetetlenné varázsolni a nagy napot! Forduljatok hozzánk bizalommal!

Mérhetetlenül boldogok vagyunk, hogy benneteket választottunk esküvői zenekarnak! Az előadásotok nem csak Magyarországon, de Romániában és bárhol a világon messze egyedülálló. Profi énekesek, kiváló szervezés, egyedi színpadi megjelenés jellemez titeket. Nem volt olyan vendég, aki meg ne kérdezte volna, honnan való ez a zenekar. Még a lakodalom után is vízhangozott a sikeretek, mindnyájan nagyon jól szórakoztunk és várjuk a következő eseményt, amire újból meghívhatunk titeket! Mégegyszer, köszönjük szépen nektek! Édua és József (Nagyvárad)


Mindig üdítő találkozni manapság egy vállalkozással, aki tudja mit jelent szolgáltatni, felelősséget vállalni. Itt pedig nem a zene minőségéről, a tű éles énekhangokról, hanem egy egyszerű értékről beszélünk: A HOZZÁÁLLÁSRÓL! Ha valaki hezitálna rajtatok, küldjétek hozzánk! Nagyon szépen köszönünk mindent! Bogi és Pisti (Tiszakécske)


Nagyon szépen köszönjük azt a fergeteges bulit, amit az esküvőnkön csináltatok! Nagyon jó érzés immár 3 hét elteltével is azt hallgatni, hogy mennyire felejthetetlen esküvőnk volt, és mennyire jól érezte magát mindenki, amit nagyban természetesen Nektek köszönhetünk! Fantasztikus volt, ahogy korhatártól függetlenül mindenki tombolt és azt sajnálják azóta is, hogy hajnal 5-kor abbahagytuk. Nektek köszönhetően tomboltak a magyar és külföldi vendégeink, azok, akik a mulatósra és azok is, akik a mai zenékre vannak ráhangolódva. Utolsó mondatként egyik barátomat idézném: "A Pesty Party minden pénzt megér. Norbi és Viki (Lajosmizse)


Az esküvőnkre nem terveztünk zenekart, azt sem tudtuk, DJ vagy élőzene legyen. Aztán egy rendezvényen meghallottuk a Pesty Party Showbandet zenélni és attól a pillanattól fogva tudtuk, hogy nekünk ők kellenek az esküvőnkre. Nagy kő esett le a szívünkről, amikor megtudtuk, hogy a mi nagy napunkon még szabadok. Az esküvőn külföldi vendégek is voltak és bő repertoárjuknak köszönhetően mindenkit sikerült táncra buzdítaniuk. Nem csak magyar slágereket, de nemzetközi aktuális és örökzöld számokat is a legmagasabb színvonalon játszottak. A zenekínálat változatos volt, így mindig tele volt a táncparkett. A násznép le volt nyűgőzve a hangulattól és én, a vőlegény, aki egyébként nem vagyok egy bulizós típus és nem is nagyon szeretek/tudok táncolni, de annyira feloldódtam, hogy végig "énekeltem" és táncoltam az estét. Köszönjük a zenekarnak, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy nem csak nekünk, de a násznépnek is felejthetetlen estét varázsoljanak! Vera és Krisz (Basel)


My Husband and I can highly recommend the Pesty Party Showband as the First choice for quality entertainment in Hungary. We are so happy that we asked them to play at our English / Hungarian Wedding in June 2017. The band is very professional and arrived well ahead of schedule to set up for the Event. All of our guests had a fantastic time! All age groups filled the dancefloor. My Husband was incredibly happy with the additional Brass section. We would like to thank all of the band members for their energy and professionalism. You helped us to throw an unforgettable party! Zita and Will (Budapest)

​Férjemmel bátran kijelenthetjük, hogy a Pesty Party Showband Magyarország egyik legprofesszionálisabb zenekara, mely nemzetközi szinten is bármikor megállja a helyét. A lehető legjobb döntést hoztuk, amikor őket választottuk 2017 Júniusában megtartott magyar-angol esküvőnkre. Vendégeinkkel együtt le voltunk nyűgözve, hogy milyen könnyedén megteremtették a fergeteges buli hangulatot, amely reggelig kitartott és a táncparkettet fényesre koptattuk. Köszönjük nekik, hogy általuk egy felejthetetlen partival koronáztuk meg életünk nagy napját! További sok sikert kívánunk! Zita és Will (Budapest)


Maximális profizmus, rugalmasság, jókedv, a tökéletes hang és fénytechnika jut eszembe rólatok, ha rátok gondolok! Madarász Zsuzsi esküvőszervező (madaraszzsuzsi.hu)

Azért szeretjük a Pesty Party-t, mert amellett, hogy zeneileg és hangzásilag a mai magyar élvonalba tartoznak, nagy eszközparkkal rendelkeznek, és mindig törekednek a megújulásra. Fontos számukra a csapatmunka és az együttműködés, ami elengedhetetlen, ha valaki az esküvőiparban tevékenykedik. Tudjuk, hogy ügyfeleink náluk jó kezekben vannak, és ennél fontosabb nincs számunkra. A siker és a jó hangulat velük garantált. Varga-Kovács Tímea és Losonczi Viki esküvőszervezők (www.redshoeswedding.hu)