HU
Magyar
HU
Magyar
GB
EN
Weboldal alcíme
​Fejléc cím szövege
Kattints a módosításhoz

A Pesty Party Showband Magyarország TOP 3 rendezvényzenekarának egyike, az elegáns esküvők, a színvonalas céges partik és bálok tánczenekara.

Az elmúlt 17 évben a hazai nagyvárosok mellett felléptünk Londonban, Tuniszban, Oslóban, Djiboutiban, Linzben, Kielben, Dortmundban, Regensburgban, Dunaszerdahelyen, Nagyváradon, Nagyszalontán és Szatmárnémetiben, óceánjárók fedélzetén, luxushotelek megnyitóján, világhírű német és magyar cirkuszdinasztiák exkluzív esküvői partiján, 1000 fős tengerparti szilveszteri gálán, több magyar híresség és közismert személyiség családi eseményén, színházakban, gálaeseteken, sztárénekesek kísérőzenekaraként. 

Zenekarunk szakmai munkáját itthon kétszer is Hungarian Wedding Award, “Az év esküvői zenekara” díjjal jutalmazták. Produkciónkat a legnagyobb hazai esküvő- és rendezvényszervező cégek, ügynökségek és műsorirodák ajánlják.

Előadásunk különlegessége a nagyzenekari felállás, a látványos és energikus előadásmód, a lendületes műsor és a széles repertoár. Zenekarunk többféle felállásban is elérhető, ezért akár kisebb eseményekre is ajánlott.

Bízunk benne, hogy hamarosan az Ön rendezvényén is találkozhatunk!​