HU
Magyar
HU
Magyar
GB
EN
Weboldal alcíme
Fejléc cím szövege
Lorem ipsum

Gyakran ismételt kérdések


Hány fős felállásban vállaltok fellépést? 
Zenekarunk 8 fős felállásban vállal fellépést. A produkció munkáját 2 állandó technikus segíti.

Szerződéskötés előtt célszerű-e élőben is meghallgatni benneteket?
A puding próbája az evés. A zenekarok weboldalán fellelhető demo anyagok sosem helyettesítik az élőben szerzett élményeket. Ahogyan a menyasszonyi ruhát, úgy egy zenekart is tilos "próba" nélkül megvenni, mindenképpen ajánljuk tehát az élő meghallgatást!

Mekkora méretű színpadra van szükségetek? 
Minimálisan 6x4 méteres színpad vagy technikai terület szükséges a zenekar kulturált elhelyezkedéséhez. A színpad megléte nem feltétel, de mindenképpen előny a zenekar exkluzívabb megjelenéséhez.

Milyen alapvető feltételeket kell biztosítanunk számotokra? 
Zárható öltözőt, megfelelő áramfelvételi lehetőséget, szabadtéri rendezvények esetén fedett színpadot, valamint méltó fellépési körülményeket kérünk biztosítani.

Milyen stílusú zenét játszotok? 
Közismert slágereket játszunk, a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink legismertebb zenéit, melyben minden korosztály megtalálhatja a kedvére valót. Előadásunk energikus és interaktív, rugalmasan kezeljük a közönség igényeit, ha szükséges improvizálunk és változtatunk az előre megírt műsor menetén.

Milyen hosszú műsoridővel rendelkeztek? 
Teljes zenei repertoárunk 6x60 perces műsoridőre elegendő.

Játszotok-e mulatószenét? 
Természetesen igen. Ilyen igény esetén zenekarunk prímással is kibővíthető a műfaj még hitelesebb interpretálása érdekében.

Összeállíthatjuk-e a zenekar műsorát? 
Ez egy nagyon kényes kérdés. Zenei stílusunk, repertoárunk abszolút behatárolható, maximum a stílusirányzatokra várunk ajánlást a megrendelőinktől.

Vállaljátok-e kívánságdalok betanulását? 
Rendezvényenként egy-egy kívánságdal betanulását vállaljuk. Mindezt a rendezvény időpontját megelőzően 30 nappal írásban kell közölni a zenekarvezető felé.

Hogyan lehet megrendelni az előadást? 
Minden esetben írásos megrendeléssel és szerződéskötéssel. A szerződés aláírásakor 50% előleget/foglalót kérünk.

Hogyan és mikor kell kifizetni a fennmaradó részt a fellépti díjból?
Átutalásos kifizetés esetén a teljesítést követően 8 napon belül, készpénzes kifizetés esetén a helyszínen, a fellépés megkezdése előtt, a technikai készenlét után kell kifizetni a fellépti díjat. 

Milyen catering ellátást kell biztosítani a zenekarnak? 
Egyszeri meleg étkezést, valamint ásványvízet, üdítőitalokat és kávét kérünk biztosítani a zenekari öltözőbe. Amennyiben a rendezvényen büféasztal jellegű az étkeztetés, úgy az is megfelelő számunkra. 

A zenekar tagjai fogyasztanak-e alkoholt a fellépések alkalmával? 
A produkció tagjai mind az előadást megelőzően, mind pedig az előadás teljes ideje alatt mellőzik az alkoholfogyasztást!