HU
Magyar
HU
Magyar
GB
EN
Weboldal alcíme
Fejléc cím szövege
Lorem ipsum

Gyakran Ismételt Kérdések


Célszerű-e meghallgatni önöket a szerződéskötés előtt?
Mindenképpen. Minden zenekar rendelkezik ma már valamiféle demo videóanyaggal, de ez sosem helyettesíti vagy adja vissza az élő hangzást, illetve a zenekar színpadi munkáját, a zenekari tagok kisugárzását. Nyakkendőt lehet venni katalógusból, de zenekart nem. Ezért javasoljuk, hogy ne csak bennünket, de minden más jelöltet is hallgassanak meg élőben. Megéri.

Mekkora méretű színpad szükséges a zenekarnak? 
Minimálisan 6x4 méteres színpad vagy technikai terület szükséges a zenekar kulturált elhelyezkedéséhez. Az ideális színpad mérete 8x6 méter. A színpad megléte egyébként nem feltétel, de a zenekar exkluzív megjelenéséhez, a tömegből való kiemeléséhez mindenképp előnyös.

Milyen alapvető feltételeket kell biztosítanunk a zenekar számára? 
Megfelelő áramforrást, zárható öltözőt, nyugodt és méltó fellépési körülményeket és catering ellátást kérünk biztosítani.

Hány fővel és milyen felállásban lépnek fel? 
Igény szerint 6-9 fős felállásban vállalunk fellépést. Az alapfelállás: énekes, énekesnő, dob, basszusgitár, gitár, billentyű. A továbbiakban énekesnővel, szaxofonossal, hegedűssel és kongással tudunk bővülni.

Játszanak-e háttérzenét? 
Természetesen, kellemes hangulatú, akusztikus háttérzenei műsorral rendelkezünk.

Hogyan lehet megrendelni a zenekari előadást? 
Az előadást minden esetben írásban és szerződéskötéskor minimum 30% előleg megfizetésével tudják megrendelni.

Hogyan és mikor kell kifizetni a teljes fellépti díjat?
Átutalásos kifizetés esetén a teljesítést követően 8 napon belül kell átutalni a cég bankszámlájára a fennmaradó összeget. Készpénzes kifizetés esetén a helyszínen, a fellépés megkezdése előtt, a technikai készenlét után kell kifizetni a fellépti díjat. 

Milyen hosszú műsoridővel rendelkeznek? 
Teljes zenei repertoárunk 6x60 perces műsoridőre elegendő.

Milyen stílusú zenét játszik a zenekar? 
Műsorunk pörgős, dinamikus slágerekből áll, melyben minden korosztály megtalálja a kedvére valót. Előadásunk energikus és interaktív, rugalmasan kezeljük a közönség igényeit, ha szükséges improvizálunk és változtatunk az előre megírt műsor menetén.

Játszanak-e mulatószenét? 
60 perces mulatószenei repertoárral rendelkezünk. Igény esetén zenekarunk prímással is kibővíthető a műfaj még hitelesebb interpretálása érdekében.

Összeállíthatjuk-e a zenekar műsorát? 
Az aktuális zenekari repertoárlista alapján van arra lehetőség, hogy a megrendelő válogasson a zenekar műsorából, ám a műsorösszeállítás a zenei vezetőnk privilégiuma. Mint ahogyan a színházakban is van egy rendező, nálunk is a zenei vezető dolga a műsorösszeállítás. 

Vállalják-e kívánságdalok betanulását? 
Rendezvényenként 1 kívánság dal betanulását vállaljuk díjmentesen. Mindezt a rendezvény időpontját megelőzően 30 nappal írásban kell közölni a zenekarvezető felé.

Milyen ellátást kell biztosítani a zenekarnak? 
Esküvőkön, céges rendezvényeken egyszeri meleg étkezést kérünk biztosítani. Amennyiben a rendezvényen büféasztal jellegű az étkeztetés, úgy az is megfelelő számunkra. Emellett ásványvíz, rostos üdítőitalok és kávé bekészítését kérjük a zenekari öltözőbe.

Fogyasztanak-e alkoholt a fellépések alkalmával? 
A produkció tagjai mind az előadást megelőzően, mind pedig az előadás teljes ideje alatt mellőzik az alkoholfogyasztást!